Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Cel mai frumos loc de pe pamant!

Tag-uri: muzica

Articol scris de InOras .ro

vezi toate

COMA s-a alăturat superproiectului inițiat de către Greenpeace România și Kinecto Isobar, pentru a readuce în urechile românilor sunetul pădurilor virgine, realizând pentru campania uncut.ro o versiune acustică pentru binecunoscuta piesa Cel mai frumos loc de pe pământ, ce include sunetele pădurii Mușeteica din masivul Făgăraș.

„Suntem onoraţi sa fim parte a acestei campanii Greenpeace pentru salvarea şi protejarea ultimelor păduri virgine ale României şi ale Europei. Contăm pe cât mai mulţi oameni să găsească puţinul timp necesar semnării petiţiei de pe uncut,ro şi să popularizeze acest demers. Este nevoie de foarte puţin de la fiecare pentru o mare diferenţă în viitorul tuturor. Mulţumim!” a declarat trupaCOMA.

 Kinecto Isobar și Greenpeace România au lansat uncut.ro

Dacă un copac se prăbușește într-o pădure și nu este nimeni acolo să-l asculte, face sau nu zgomot când cade? Corolar: dacă pădurea are cântecul ei și nu e nimeni acolo să-l asculte, se mai aude? 

Kinecto Isobar și Greenpeace România își doresc ca sunetul pădurii să ajungă cât mai departe, astfel încât importanța protejării pădurilor noastre să fie înțeleasă de cât mai mulți oameni. De aceea au lansat uncut.ro - un site de unde se poate asculta și descărca gratuit primul album muzical lansat de pădurile virgine de la noi din țară.

Pentru înregistrarea albumului s-au captat și prelucrat sunete reale din pădurea virgină Mușeteica, din masivul Făgăraș, pe parcursul verii. Sunetele prelucrate au fost oferite formației COMA, care le-a integrat în varianta acustică a piesei Cel mai frumos loc de pe pământ și a filmat, special pentru aceasta campanie, un videoclip lansat pe 9 noiembrie, la concertul trupei din Club Control. Cu o atmosferă specială, videoclipul transmite exact de ce pădurile noastre sunt cele mai frumoase locuri din țară și de ce ele trebuie protejate. 

Pe site vizitatorii vor găsi o mulțime de informații despre păduri, pot vedea harta pădurilor virgine din România, pot alege să descarce albumul gratuit, iar cei ce doresc să facă o donație pentru Greenpeace România pot descărca albumul și de pe Bandcamp.com, pentru o sumă la latitudinea lor.

“Am vrut să picurăm în urechile cui dorește același sunete care ne-au îndrăgostit pe noi de pădure. Dar și să răspundem la întrebarea: dacă nimeni nu ascultă melodia pădurilor virgine, cine va auzi sunetul drujbelor care le pune la pământ? Depind de cât de mult le iubim” a spus Valentin Sălăgeanu, coordonator de campanie păduri și biodiversitate la Greenpeace România.

“Totul a pornit de la un simplu insight: ce ne place nouă când mergem în pădure? Ne place liniștea, spunem - doar că în pădure nu e liniște; e doar alt fel de muzică, e armonie. Când ești într-o pădure, orașul, din fericire, tace. Dar pădurea e plină de zgomot, de viață, de bucurie. Nu vrem ca această bucurie să nu se mai audă. Ne dorim ca, văzând clipul creat de Coma pentru campanie și ascultând albumul pădurii de pe uncut.ro, oamenii să înțeleagă importanța pădurilor virgine pentru ecosistem, să se simtă mai aproape de ele și să ia atitudine: primul pas este semnarea petiției ce poate fi regăsită pe site.” a declarat Silvia Marinescu, Creative Strategist Kinecto Isobar.

 Parteneri:

COMA // Creative Laboratories // Blue Cat Production //Plan 9 Software

 COMA înseamnă:

 Cătălin Chelemen - voce

Dan Costea - voce/ chitară

Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys

Sorin Petrescu -  bass

Răzvan Albu - tobe

Matei Tibacu-Blendea - chitară

 

Galerie

 • Cel mai frumos loc de pe pamant! poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

 • Lora lanseara primul remix al piesei "I Know" ( Jay Ko Remix)

  Lora lanseaza remixul produs de Jay Ko pentru piesa "I Know".     Alter ego-ul artistei cucereste si dancefloor-ul, pregatind un pachet de 3 remixuri ce se vor lansa in urmatoarele zile. Primul din aceasta serie este remixul lui Jay Ko, un “happy...

  detalii

 • Whetham ataca topurile de muzica cu "Savage"

  Revelatia industriei muzicale de doar 17 ani din Chicago pe numele de scena Whethan este cu siguranta unul dintre cei mai apreciati producatori ai anului iar creatiile sale se bucura de milioane de vizualizari si streamuri inca de la debut.  Cel ...

  detalii

 • Ana Popovic, in topul celor mai sexy chitariste si cantarete de blues din lume

  Considerata una dintre cele mai bune chitariste din lume la ora actuala, o ”zeita” a acestui instrument comparata adesea cu Jimi Hendrix, sarboaica Ana Popovic, pe care publicul din Capitala o va putea vedea in concert pe 23 mai, la TNB, la invita...

  detalii

 • Manuel Riva & Eneli lanseaza "Mhm Mhm"

  DJ-ul si producatorul de muzica electronica Manuel Riva revine cu un nou produs deep house de calitate alaturi de Eneli, una dintre putinele voci cu potential international si cu o personalitate atat de pronuntata. Piesa se numeste "Mhm Mhm", est...

  detalii

 • Adrian Sina deschide luna iubirii cu "Orice fac e bun cu tine"

  Adrian Sina continua seria pieselor sincere, emotionante ce ajung mereu in sufletul publicului si strang zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si mii de difuzari la radio!  Liderul Akcent Music lanseaza videoclipul "Orice fac e bun cu tine" ...

  detalii

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro