JCI Summer Play prima editie incheiata cu succes!

Tineri activi din Constanta, Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov si chiar Germania au interactionat si au participat in cadrul activitatilor desfasurate la prima editie JCI Summer Play.

Vineri seara, 22 august priectul a debutat cu un Cocktail Party la Coconut Beach unde au fost invitati parteneri, participanti si organizatori JCI Summer Play alaturi de presa constanteana.

Sambata au avut loc jocurile pe plaja: volei, fotbal cu minge uriasa, caiac, jocuri haioase cu baloane umplute cu apa si alte competitii interesante organizate de compania Active Training. Participantii au alcatuit 4 echipe si au acumulat puncte pentru fiecare proba castigata. Finalul zilei s-a incheiat cu o premiere pe podium, castigatoare iesind echipa Albastru.

Sambata seara, tot in locatia Coconut Beach, a avut loc o petrecere incendiara cu concert LIVE si competitii distractive care au creat o atmosfera propice pentru socializare si destindere.

Duminica dimineata s-au desfasurat probele de alergare in Parcul Tabacarie: semimaraton (21 km) si CROSS (10,5 km) sub atenta supraveghere a celor de la Sana Sport. Proba de inot care ar fi trebuit sa fie sustinuta de Atena Sport Club a fost suspendata din cauza vremii neprielnice.

Seara s-a incheiat cu festivitatea de premiere, Latino Party organizat de ProDance si focuri de artificii la Coconut Beach. Feedbackul participantilor si partenerilor la proiectul JCI Summer Play a fost pozitiv si incurajator pentru a desfasura si alte editii.

Proiectul a fost organizat de JCI Constanța, în colaborare cu Sana Sport, Atena Club Sport, Active Training și ProDance, cu sprijinul DJST Constanța. JCI Constanta multumeste tuturor partenerilor si colaboratorilor care au facut acest proiect posibil.

SPONSOR PRINCIPAL: Agro Input
PARTENERI:Coconut Beach, Junkers Design, TYR, Aqua Carpatica, Flux Ditributie, Tuborg, Dream Explorer, Junior, Zip Escort, Cora, City Park Mall, Nemo Diving Center, NS Copiers, Roger Mantu, Restaurant Harlequin Mamaia, Pure Fitness, , Regina Maria, City Events & Balloons, All Music.
PARTENERI MEDIA: evenimente-constanta.ro, Cuget Liber, Telegraf, Magic FM, Rock FM, Zoom Promotion, Neptun TV, Pro Event Team, CityNights, Radio Constanta, PlayXP.net, NTG Park

Co-organizatori
Asociația Sportivă SANA SPORT Constanța s-a înființat în luna februarie 2013, iar misiunea principală a asociației este de a îmbunătăți condiția fizică și starea de sănătate pentru locuitorii
orașului Constanța. În cadrul proiectului „Constanța aleargă sănătos!” a reușit organizarea săptămânală a antrenamentelor cu un număr destul de mare și constant până în prezent. Mai
multe informații se găsesc pe website-ul asociației: http://www.sanasport.ro/.

Atena Sport Club, coordonat de Răzvan Florea, primul şi unicul medaliat olimpic al nataţiei masculine româneşti își propune promovarea sportului acvatic. Obiectivul clubului este de a oferi copiilor pofta de viață și de a- i ajuta să descopere lumea sportului acvatic și să ajungă să vadă în ea toate 

Search