Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concerte aniversare 10 ani Doors Club

22 IAN VIN
-
24 IAN DUM
2016

poster Concerte aniversare 10 ani Doors Club Constanţa

În weekendul 22-24 ianuarie, Doors Club aniversează 10 ani de existență. Un deceniuîn care arta, sub diversele ei forme de manifestare (muzică, poezie, teatru, dans, pictură sau fotografie), și-a unit forțele demonstrând că prietenia e cel mai nobil sentiment care ne leagă peste timp și spațiu.

10 ani în care, alături de publicul fidel, Doors Club a devenit mai puternic și mai încrezător în propriile forțe.

Doors Club este cel mai atractiv și efervescent spațiu de evenimente din Constanța și unul dintre cele mai elegante și cunoscute cluburi din țară. Au urcat pe scena clubului Doors cele mai mari nume ale muzicii autohtone, dar și artiști internaționali: Mr. Big, Iyeoka, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, Iris, Cargo, Vama, Șuie Paparude, Vița de Vie și mulți, mulți alții, adunând, până în prezent, zeci de mii de fani care apreciază muzica live și calitatea spectacolelor.

Succesul nu ține de modă, nu ține de vârstă, ci crede, generos, în lucrurile frumoase și performante pe care le concepem împreună și care rămân vii în amintire. Mulțumim, cu această ocazie, fanilor și tuturor colaboratorilor noștri, pe care îi invităm să aniversăm 10 ani Doors Club în weekend-ul 22-24 ianuarie. Un sfârșit de săptămână în care aveți ocazia să participați la trei concerte de forță: Subcarpați (vineri, 22 ian.), Dan Helciug & Spitalul de Urgență (sâmbătă, 23 ian.) și Harry Tavitian & Cserey Csaba (duminică, 24 ian.).

La mulți și armonioși ani, creativitate și spor tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături, cu speranța vie că lumea poate fi mai bună și mai frumoasă în condițiile în care ne implicăm să o facem să devină astfel!

Galerie

  •  Constanţa poza 0
  •  Constanţa poza 1

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Constanţa

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro