Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Constanta va avea primul centru privat de terapie pentru persoane dependente

21 MAR SAM
2015

 Sambata, 21.03.2015, in incinta clubului Doors, va avea loc lansarea oficiala a paginii web a primului centru de terapie pentru persoane dependente din Constanta, Centrul Equitas. Evenimentul este un preambul al inaugurarii centrului  si are ca  scop informarea publicului cu privire la  tipurile de dependente si posibiltatile de tratament pentru acestea.

Centrul de terapie pentru persoane dependente Equitas este un proiect de amploare ce va forma o retea  vasta de servicii de terapie a dependentei si de reintegrare sociala.  Abordarea va fi una complexa  care va imbina psihoterapia cu terapia complementara.

Metoda principala utilizata va fi cea a celor doisprezece pasi Minnesota,  folosita cu succes in Statele Unite ale Americii si in Scotia. Centrul Castle Craig din Scotia, renumit pentru eficienta terapiilor aplicate, este unul dintre colaboratorii principali ai Centrului Equitas, acesta fiind si modelul de lucru abordat.

Centrul de terapie Equitas va invita sambata, 21.03. 2015, incepand cu ora 11:00,  in incinta clubului Doors Constanta, din strada Traian, numarul 68A, unde va vor fi oferite informatii suplimentare cu privire la derularea acestui proiect si va fi  inaugurata  pagina web a centrului, www.centrulequitas.ro. 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro