noiembrie, 2019

15noi12:00 am11:59 pmbyron lansează album nou la Doors Club - Nouă

Detalii eveniment

Vineri, 15 noiembrie, la Doors Club, în Constanța (str. Traian nr. 68A), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio.

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele patru single-uri lansate până acum – „Anima”, „Continuum” feat. Lucia, „Nouă” și „Consumatori de vise” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Nouă este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți, dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet la prețul de 40 de lei (presale) sau 50 de lei (la intrare, în limita stocului rămas): http://bit.ly/biletebyronlanseazaNouă

Info: 0763 661622

Ora

(Vineri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X