Petreceri grecesti si latino, la Eforie Aqua Park

La Eforie Aqua Park finalul de saptamana se anunta cu cantec si dans! Incepand de astazi, pana duminica, parcul acvatic va intampina ca numerosi invitati care vin sa completeze atmosfera vesela cu… pasi de dans. Joi veti putea canta alaturi de Daniel Lazar, fost concurent la “Vocea Romaniei” si, totodata, actorul care a interpretat rolul lui Esteban Vigo in serialul “Trasnitii”. Vineri va urca pe scena trupa de dans Rebel, care isi doreste sa aduca la Eforie Aqua Park putin din atmosfera de la Rio. Ziua de sambata este rezervata petrecerii grecesti, invitat special fiind Ionut Galani. Seria concertelor continua duminica pe ritmuri latino, in compania lui Lucian Colareza, o alta voce deosebita descoperita in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”.

            Va amintim ca la Eforie Aqua Park veti gasi in fiecare moment al zilei cel putin o activitate pe placul dumneavoastra. Zilnic au loc petreceri interactive pentru copii, aqua zumba, tombole, scufundari, spectacole cu magicieni si numeroase petreceri alaturi de animatori.

            Eforie Aqua Park isi doreste sa fie in sezonul estival 2017 casa de vacanta a copiilor dumneavoastra. Este deschis zilnic intre orele 9:00 – 18:00 si este situat in Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, intre Plaja Belona, Hotelul Europa si Lacul Belona.

 

Search