CONMEBOL Libertadores va fi inclusă în FIFA 20 începând cu 3 martie

În premieră, EA SPORTS™ introduce cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din America de Sud, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana, în FIFA 20. Competițiile vor fi disponibile prin intermediul unui update gratuit, disponibil începând cu data de 3 martie pe platformele PlayStation®4, Xbox One și PC.

Cluburi istorice de pe întregul continent, inclusiv River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A. Independiente, Millonarios și Universidad Católica vor fi la dispoziția jucătorilor FIFA 20 aflați în căutarea gloriei și prestigiului trofeului suprem al fotbalului intercluburi din America de Sud.

  • Datorită noului sistem de joc Tournament Mode, jucătorii vor avea posibilitatea să-și conducă echipa către succes din faza grupelor până în marea finală CONMEBOL Libertadores. În plus, jucătorii vor avea la dispoziție un Tournament Hub personalizat, în cadrul căruia vor fi afișate știri și rezultate în timp real ale celorlalte meciuri, clasamente live și programul competiției, permițându-le jucătorilor să fie la curent cu tot ce se întâmplă pe parcursul competiției.
  • Atmosfera unică a Finalei CONMEBOL Libertadores, tensiunea semifinalelor și energia fazei grupelor vor putea fi testate de jucători în diversele tipuri de meciuri din modul Kick Off. Alternativ, aceștia vor avea la dispoziție și modul Libertadores Exhibition Match, unde vor putea înfrunta orice club din FIFA 20, de la cârma clubului sudamerican preferat.
  • CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana și CONMEBOL Recopa vor fi disponibile și în modul Career, jucătorii având posibilitatea de a-și insufla propria viziune asupra clubului, în drumul lor către succes. Experiența jucătorilor va fi completată de structurile autentice de competiție specifice CONMEBOL, siglele și alte elemente distinctive, stadioanele, cât și de hub-ul de știri dinamice, care se adaugă noilor sisteme Player Morale si Manager Creation.
  • Pasionații de FIFA Ultimate Team™ vor avea posibilitatea de a-și crea propria echipa și de a obține conținut special pe durata competiției.

Mai multe informații despre competiția CONMEBOL Libertadores în FIFA 20 sunt disponibile pe pagina www.ea.com/games/fifa/fifa-20/conmebol-libertadores, cât și pe rețelele sociale EA SPORTS FIFA: Instagram, Twitter și Facebook.

Search