Aur european pentru Taekwon-Do-ul iesean!

Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, Campionatul European de Taekwon-Do ITF reprezinta ocazia perfecta pentru Sorin Miron si clubul sau C.S. Kwang-Gae Iasi de a imbogati salba de medalii internationale a Iasiului.
In acest an Sorin a revenit de la Campionatul European de Taekwon-Do ITF din Slovenia cu 2 medalii din competitia pe echipe si un loc 5 la proba de Tehnica individual.
Editia din acest an a europenelor a avut loc in perioada 19-22 aprilie 2012 in Maribor (Slovenia) si a reunit la start 486 de sportivi din 28 de tari. Romania a cucerit 3 medalii de aur, 3 de argint si 7 de bronz, ocupand locul 7 in clasamentul general.

Din cele 4 probe de concurs, echipa de seniori a Romaniei din care face parte si ieseanul Sorin Miron s-a clasat pe podium la doua dintre ele: Aur la Tehnici Speciale si Bronz la Spargeri Forta. De asemenea la probele de Lupta si Tehnica, Romania s-a clasat pe locurile 5-8. Alaturi de ieseanul Sorin Miron, din echipa de seniori mai fac parte: Marcel Miron, Marius Ionicescu si Stefan Toma (Vaslui), Szilard Incze (M-Ciuc), Cosmin Oprescu (Calan), Mihai Madaian si Remus Catricicau (Baia Mare), Alexandru Petrusa (Cluj) si Tamas Molcsan (Oradea).

„Sunt foarte bucuros pentru faptul ca ne-am mentinut suprematia la Tehnici Speciale echipe seniori si in Slovenia. In acelasi timp, am si o urma de regret pentru ca ne-am dorit foarte mult aurul si la Spargeri Forta echipe pentru a obtine din nou Cupa pentru cea mai buna echipa de seniori, dar atat s-a putut anul acesta. Sper ca in 2013, in Ucraina, sa obtinem aurul si la spargeri.

Tin sa multumesc celor care au facut posibila participarea mea la acest campionat si la stagiile si competitiile pregatitoare: Doamna Saveta Echimov (SC EKY-SAM SRL), Dl. Adrian Lazar (SC TELESOFT SRL) si Dl. Ioan Samson (SC SAMI-TRANS SRL) si sper ca vor fi alaturi de club si pe viitor pentru a continua sirul performantelor iesene.

De asemenea, sper sa revina langa noi cu sprijin financiar si autoritatile locale iesene.” a declarat Sorin Miron, centura neagra 1 DAN, presedinte si antrenor al Clubului Sportiv Kwang-Gae Iasi.

Search