Secrets of the Moon & Sunset In The 12th House canta la Ghost Fest 2012

Inca o serie de confirmari imbogatesc line up-ul Ghost 2012, un festival ce se doreste, potrivit organizatorilor: “un eveniment cu personalitate adresat iubitorilor naturii in general si celor care indragesc muntele in special.”
Secrets of the Moon, activeaza pe scena black metal din anul 1995 si a sustinut concerte la festivaluri de referinta, precum Summer Breeze Open Air (Germania) sau Hellfest (Franta). Trupa are propriul registru stilistic si un sound inimitabil, ce o detaseaza de celelalte formatii de gen. In luna martie trupa a lansat albumul “Seven Bells,” pe care critica de specialitate din Germania il considera un “liant intre estetica blackului clasic si mijloacele inovatoare de exprimare.”

Secrets of the Moon ajunge in Romania in formula sG – voce, chitara, sintetizatoare, Thrawn Thelemnar – drums, LSK – bass, Ar – chitara, backing vocals.  

http://youtu.be/YdqPAoug07U 

Sunset In The 12th House sunt un alt nume care sporeste caracterul divers si neconventional al evenimentului. Sol Faur si Hupogrammos, cunoscuti publicului pentru aparitiile cu Dordeduh, aduc la Ghost Fest cel mai nou proiect al lor. Este vorba de “o noua abordare stilistica, concretizata printr-un post rock experimental, cu accente psihedelice si ezoterice.” Componenta formatiei este urmatoarea: Hupogrammos (chitara si voce), Sol Faur (chitara), Mihai Moldoveanu – (bass), Sergio Ponti (tobe) 

http://youtu.be/5C9ZXvSUN7U

Organizatorii evenimentului declara: “Prin alegerile facute ne-am propus sa oferim o optiune de nerefuzat pentru cei care iubesc natura, manifestarile muzicale si artistice indraznete, atelierele de creatie prin intermediul carora redescoperim frumusetea practicilor traditionale si expozitiile ce ne aduc aproape de locuri cu incarcatura istorica. Urmariti-ne pe pagina de Facebook

Pe scena Ghost vor mai urca: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Allerseelen (Austria), Trei Parale (Romania), Leafblade (Marea Britanie) si EchO (Italia)

Biletele  se gasesc in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se afla in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Bilete se comercializeaza si la filiala  Bestial Records din Bucuresti.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Search