Steven Seagal isi incheie filmarile cu un gest filantropic!

Actorul Steven Seagal se afla in Romania pentru filmarile peliculei “ Contract to Kill”, acestea desfasurandu-se printre altele atat in Mamaia cat si in centrul vechi din Constanta. Eroul salvator de la Hollywood, asa cum este supranumit de catre presa, isi va incheia sederea in Romania cu un gest umanitar pe care il va face astazi, 25 Februarie, in Constanta.

Nascut pe 10 Aprilie 1952, Steven Seagal este unul dintre cei mai renumiti actori, producatori si scenaristi, avand in portofoliul sau numeroase filme de actiune. Seagal este maestru in arte martiale japoneze, avand centura neagra cu 7 dani in stilul aikido. Filmele in care acesta a fost distribuit de-a lungul carierei au incasari totale de peste 293 de milioane de dolari pe plan mondial.

Steven Seagal nu este un erou doar pe marile ecrane ci si in viata de zi cu zi. Acesta este un cunoscut militant pentru protectia mediului, activist pentru drepturile animalelor si sustinator al independentei Tibetului, implicandu-se la nivel global in ajutorarea celor aflati in suferinta.

Eroul de la Hollywood viziteaza Romania de peste 10 ani, filmand in tara noastra zilele acestea cel de-al 5 lea lung-metraj. Actorul a declarat in repetate randuri ca s-a indragostit de meleagurile romanesti, de mancarurile noastre traditionale si de oamenii pe care i-a intalnit de-a lungul vizitelor sale aici.

Mai mult decat atat, de-a lungul vizitelor sale, Seagal s-a implicat in gesturi filantropice de cate ori a avut ocazia. In 2005 acesta a fost implicat in mai multe actiuni umanitare. Impresionat de drama sinistratilor afectati de inundatiile din zona Vrancea, actorul a vizitat satul Milcov si a ajutat familiile sinistrate cu saltele, haine, alimente si bani. Tot atunci, actorul a acceptat sa ia parte la proiectul “Alege Viata”, sustinut de catre Agentia Nationala Antidrog, avand o intalnire cu copii din Bucuresti carora acesta le-a vorbit despre pericolele consumului de droguri.

2005 a fost anul in care vizita lui Steven Seagal le-a facut o bucurie orfanilor si copiilor cu dificultati materiale de la Asociatia Gladiator din Capitala, acesta oferindu-le cadouri si autografe.

Anul 2013 l-a adus pe Steven Seagal in Romania ca si activist al drepturilor animalelor. Actorul a vizitat fiecare padoc de la Uzunu si si-a gasit repede un nou membru al familiei, un maidanez negru de 7 luni. Segal l-a adoptat pe Grivei la distanta, si a donat 6, 5 tone de mancare celor 140 de caini din adapost. La distanta de un an, Seagal si-a adus familia in vizita in Romania. Au plecat de aici cu 2 membrii noi in familie, respectiv Take si Ringo. Ambii catelusi au fost alesi de catre copilul vedetei si salvati de la Adapostul de caini al Primariei Capitalei.

Anul acesta Steven Seagal alaturi de Ioana Barbuliceanu, un copil talentat din Constanta, isi continua actiunile filantropice joi, orele 14.00 la magazinul Brick din Constanta, unde, printr-un gest umanitar va acorda sprijin unei familii nevoiase pentru reconstructia casei ce a fost arsa intr-un incendiu, va acorda sprijin unor copii orfani si totodata va acorda interviuri presei despre activitatea lui din industria filmului si despre actiunile umanitare.

 

Search