Catalin Botezatu revine la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park va asteapta vineri, 18 august, sa luati parte la o noua prezentare de moda semnata de Catalin Botezatu. Cel mai renumit creator de moda din Romania revine la parcul acvativ din Eforie Nord pentru a-si prezenta noua colectie.

            Extravaganta, inedit si rafinament sunt cele trei cuvinte care ne vin in minte atunci cand ne gandim la superbele modele care au urcat pe podiumul Eforie Aqua Park. Acestea vor reveni vineri la Eforie Aqua Park si vor defila inca o data in tinutele semnate de Catalin Botezatu. Turistii prezenti la acest eveniment monden se vor putea rasfata cu un cocktail, stand la soare, in timp ce vor afla ce mai este nou in materie de moda.

            Vara aceasta evenimentele deosebite s-au tinut lant la Eforie Aqua Park. Concerte, Spuma Party, petreceri interactive pentru copii, animatori, prezentari de moda, dansatori consacrati. Toate acestea au avut loc la cel mai activ parc de pe litoralul romanesc. Daca nu ati reusit sa faceti o vizita pana in prezent la Eforie Aqua Park, inca mai aveti timp. Veti descoperi un loc ce abunda in distractie.

            Eforie Aqua Park este deschis zilnic intre orele 9:00 – 18:00 si este situat in Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, intre Plaja Belona, Hotelul Europa si Lacul Belona.

Search