Zilele orasului Eforie sunt sarbatorite la Eforie Aqua Park

Zilele orasului Eforie sunt gazduite anul acesta de Eforie Aqua Park. Primaria orasului Eforie in colaborare cu parcul acvatic din Eforie Nord va pregatesc o serie de evenimente dedicate Zilelor orasului, denumite generic “Euforia Eforiei”. Pe 23 si 24 august carul alegoric al parcului acvatic va anima statiunea cu ajutorul personajelor Disney. Toti turistii vor putea dansa alaturi de personajele favorite. Este nevoie de antrenament la distractie pentru ca pe 25 august va asteptam incepand cu ora 20:30 la marele concert “Euforia Eforiei” ce va avea loc in incinta Eforie Aqua Park. Vom afla cine, cine se distreaza cel mai tare cantand alaturi de Pepe si vom fredona hiturile momentului impreuna cu Lucian Colareza. Va mai urca pe scena artistul cu o voce inconfundabila: Mihai Traistariu.

Vara aceasta am observat ca va place sa dansati, drept urmare Starlin Belen va veni vineri seara special pentru a va invata cateva miscari latino. Trupa de cabaret Rebel va completa atmosfera de sarbatoare cu momente desprinse parca din Carnavalul de la Rio. Ce  parere aveti? Haideti sa spunem impreuna “La multi ani, Eforie!”. Unde? La Eforie Aqua Park. De ce? Pentru ca vara este aproape de final si ne va fi dor de petrecerile de la parcul acvatic.

Nu uitati! Vineri, 25 august, va asteptam la “Euforia Eforiei” la Eforie Aqua Park din Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, intre Plaja Belona, Hotelul Europa si Lacul Belona. Intrarea este gratuita.

Search